Categories
Без категория

Елена Кучкова втрещи съквартирантите с незнанието си!

Плеймейтката отново изуми съквартирантите с познанията си.

След като определи себе си, че била „типичната зубърка“ в училище и разкри плановете си за професионална реализация пред Кали, Кучкова затвърди мнението на съквартирантите и широката публика на предаването, което добиха за нейните знания от играта „Психоанализ“, в която плейметката НЕ показа абсолютно елементарни познания от обща култура. Тя не знае кой и кога е основал България. Освен това срещна сериозни трудности с въпросите по география от учебния материал за деца от първи до четвърти клас!

Реклама:

Във вчерашния епизод станахме свидетели на поредните бисери от нейна страна. В личен разговор с Кали, Кучкова заяви, че много е обичала атласите и дори е разполага с един КРЪГЪЛ, който непрестанно е въртяла. Фолкпевицата побърза да я поправи и отбеляза, че това е глобус, а не атлас. От своя страна Кучкова реши да се информира какво е атлас все пак и каза – „Атлас е онова с картинките, нали?“.

Диалогът между двете стана истински хит в социалната мрежа Фейсбук и вероятно вече сте го виждали по стените на своите приятели.

Остави твоят коментар

коментар(и)