Categories
Без категория

Ексгоденицата на Врачански в горещи страсти с Куката – gp-gallery.com

Звездата от „Революция Z” Силвия Петкова е новата любов на Куката. Екс годеницата на Калин Врачански се отдава на горещи страсти с актьора, съобщава HotArena, позовавйки се на столичен вестник. Засега обаче любовта им е само на екран. Силвия, която е най-новото попълнение в „Под прикритие” и ще играе на страната на добрите. Тя се въплъщава в образа на полицайка, но се влюбва все в лошите персонажи от сериала.

Предполага се, че новата й любов в сериала ще бъде именно героят на Мариан Вълев–Куката. Другият злодей в продукцията–Иво Андонов също ще има любовни проблеми. Той ще се срещне с бившата си голяма любов – дъщерята на Джаро–Ния.

За участие в сериала Силвия е преминала през тежък кастинг, но продуцентът Димитър Митовски се убедил, че именно тя е най-подходящата за ролята на жена — ченге. Такъв персонаж липсваше в поредицата досега.

Петкова е получила много ценни съвети от Владо Пенев. Екранният инспектор Попов доста ще уплаши зрителите, тъй като зад решетките е качил 30 килограма, носи дълга бяла коса и брада.

„Пълнеенето постигам лесно, проблем е свалянето на килограмите. Надявам се до края на сезона да си върна предишното тегло”, споделя още Владо.

Той ще предаде тънкостите на полицейския занаят на новите двама полицаи в поредицата–Бойко Кръстанов и Силвия Петкова.