Categories
Без категория

Екип на Спешна помощ влезе в Къщата заради Жени Калканджиева

Провалената мисия и омразата на съквартирантите към нея се оказаха пагубни.

„Нежната половинка“ на Тачо е изпаднала в сериозна нервна криза, поради която се е наложило да влезе екип на спешна медицинска помощ. Жени не е издържала на напрежението, което се стовари върху нея след провалената мисия „Диктаторът“.

Освен това съквартирантите се настроиха срещу нея поради надменното поведение, което демонстрира Жени по време на мисията. Тя до такава степен се вживя в ролята си на диктатор, че буквално се разпореждаше с всички в Къщата, без да се съобразява с тяхното мнение.

Положението на Жени е било толкова тежко, че медиците са пожелали да я откарат в болница, но тя е отказала. Съквартирантите са изпаднали в ужас при вида на бившата номер 6 в света. Тя буквално е виела и стенела от болка. На фолкпевицата Кали дори и домъчня за Жени и сподели пред останалите съквартиранти, че може би са прекалили с атаките си срещу нея.

В крайна сметка лекарите посъветвали Тачо да стои близко до нея и да я наблюдава, а към Жени са отправили апел да се отърси от напрежението и да не се натоварва излишно в следващите няколко дни. Предоставили са й дори антидепресанти, които да използва при нужда!

Остави твоят коментар

коментар(и)