Categories
Без категория

Евгени Минчев промени отношението си към Камелия Воче на 180 градуса!

Евгени Минчев промени отношението си към Камелия.

Дали под угрозата, че тази вечер би могъл да напусне шоуто или поради друга причина е видно за всички зрители и съквартиранти, че лордът се подмазва всеячески на певицата Камелия Воче, с която са във война от известно време. Евгени Минчев най-вероятно е осъзнал каква глупост е сторил, след като нарече детето на Камелия инвалид и недъг.

Тази негова постъпка се прие изключително лошо от съквартирантите и по-голямата част от зрителите на предаването. Форумите и социалните мрежи бяха залети от ругатни и обиди по адрес на Евгени Минчев и се очаква това сериозно да рефлектира върху вота на зрителите тази вечер.

Именно поради тази причина, за да се реваншира на Камелия Воче и да се издигне отново в очите на зрителите, лордът е решил да „стопли“ отношенията си с певицата. От няколко дни насам от устата му буквално тече олио по адрес на Камелия Воче. Подмазването му е видно за всички, дори за самата певица, която все още продължава да се държи студено и пренебрежително към него. Дали лордът ще успее да разтопи ледовете и да отърве кожата на тазвечерните номинации? Предстои да видим!

Остави твоят коментар

коментар(и)