Categories
Без категория

Евгени Минчев и Атанас Месечков са били гаджета извън Къщата?

Преди година и половина двамата бяха неразделни.

Хореографът по танци и „паркетния лъв“ са имали краткотрайна връзка, коментират в хайлайф средите. Според тях двамата са имали своята любовна авантюра и макар да се правят на напълно непознати в Къщата, истината съвсем не е такава, каквато се опитват да я покажат двамата. Преди известно време двамата са появяваха заедно на куп светски партита и събития и съвсем не криеха близките си отношения, както е в момента.

В крайна сметка обаче, връзката им не продължила много. Атанас Месечков набързо разбрал, че няма да успее да измъкне никакви ползи от своя любовник и си бил камшика след известно време.

Въпреки че Месечков, се опитва да покаже своята „мъжественост“ и неведнъж демонстративно флиртува с известни дами, в средите всички знаят каква е неговата истинска сексуална ориентация. Наскоро той се прекрати връзката си с богат бизнесмен. Причината за разрива в отношенията им е била „гордостта и самочувствието“, което придобил Месечков след „неочакваната“ слава, която го споходила след участието си в риалити програмите на Нова телевизия!

Остави твоят коментар

коментар(и)