Categories
Без категория

Дясната ръка на Пеевски и кандидат-кмет от РБ заедно на мач на Левски!

Вили Лилков и Александър Ангелов заедно на юбилея на Левски

50 годишният юбилей на столичният Левски с Юргорден, беше един истински спектакъл за феновете, но фокуса от мача се измести, когато бяха засечени заедно Александър Ангелов, който е сред основните акционери в Левски и дясна ръка на Делян Пеевски и Вили Лилков, който е кандидат-кмет от Реформаторски блок за град София.

Александър Ангелов съвсем доскоро бе публично непознат, докато не фалира една от най-големите банки у нас – КТБ. За 44-годишният адвокат се твърди, че е поискал от Цветан Василев активи за милиони, но му е предложил… 0 лв. Разбира се, банкерът е отказал и не след дълго, неговата банка бе затворена и той до ден днешен се укрива.

Освен участието си в Левски София, Александър Ангелов, доста често е засичан и в Булгартабак, която е собственост на Пеевски и неговата майка. Другата интересна подробност, от живота на 44-годишният адвокат е, че той започва своят кариера именно в адвокатската кантора на Тодор Батков, който пък е бившият собственик на Левски. Не след дълго, същият този Ангелов отваря своя собствена консултантска кантора – „Авиора Консулт“, с 2 доста влиятелни личности – Параскев Параскевов, който е бивш заместник шеф на НСС и Гено Андреев, който е син на небезизвестният заместник-министър на вътрешните работи в кабинета на Станишев – Румен Андреев.

Още по-интересно става, когато през 2012 г., Ангелов се изявява за първи път публично и то покрай Делян Пеевски за покупката на ИПК Родина. Безспорно Александър Ангелов има доста интересна и бързоразвиваща се кариера, но както добре знаете, в България с правилните хора, човек може да стане милионер дори за 1 ден. Как мислите, дали Пеевски и Реформаторски блок имат нещо общо?

коментар(и)