Categories
Без категория

Дъщерята на Ивана заработва здрава заплата, вижте колко пари взима! – gp-gallery.com

Фолк певицата Ивана не спира да хвали щерка си Теодора, която вече втора година не й е искала и един лев джобни. Звездата на фолка е доволна, че въпреки възможностите и трудните години, в които е израсло детето й, е успяла да го възпита като работлив и отговорен човек, пише ПИК бг.

„Теодора не спира да търси начини, с които да си изкарва парите сама, един лев не ми е поискала. Никога не е използвала името ми, за да се бута напред, все постига всичко според силите си“, доволна е от детето си изпълнителката на „Шампанско и сълзи“, пише ежедневник.
Наследницата на Ивана завършва „Режисура“ в столичен университет и покрай специалността си навързала доста контакти. Тя бе режисьор на монтажа в последния сезон на „X Фактор“, но напуснала заради ниската заплата при Маги Халваджиян.

Ивана не крие, че мечтае един ден дъщеря й да режисира неин клип, но засега двете все не намирали подходящ проект. В момента Теодора работи като асистент-режисьор в чуждестранна фирма, която снима документални филми у нас. Заплатата й била 1200 евро, заради което нямала нужда от джобни от майка си. „На нейните години не можех дори да мечтая за такива пари“, споделя Ивана.