Categories
Без категория

Днес решават дали ще има наказание за Моци!

„Ако ударът не присъства в доклада, наказание за Моци няма да има“.

Днес ще се проведе заседание на Дисциплинарната комисия към БФС, която трябва да произнесе наказанията си за провинилите се играчи през изминалият кръг в първата и втората шестица. Ще бъде обсъдена и ситуацията с Козмин Моци, който нанесе брутален каратистки удар в ребрата на нападателя на ЦСКА Стефан Николич, но не само, че не получи картон, но и не беше отсъдено нарушение от страна на Георги Йорданов.

Заседателите заявиха, че случаят ще бъде разгледан доста внимателно и обясниха, че биха могли да вземат решение по него само, ако присъства в докладите на делегата. В противен случай не могат да направят нищо. Председателят Юри Кочев постанови, че им трябват доказателства, за да бъде наказан централният защитник на Лудогорец.

След което отказа да отговори дали снимковите и видео материалите, които обиколиха цял свят ще бъдат достатъчни, за да бъде санкциониран Моци. Той не отхвърли и възможността случаят да бъде оставен за следващото заседание на комисията, с цел да бъдат събрани повече доказателства.