Categories
Без категория

Днес България излиза за победа срещу Франция на финалът на Световната лига

България излиза на финал срещу Франция във Втора дивизия на Световната лига.

В 17:30 часа българско време националите ни по волейбол излизат срещу Франция във финала на втората дивизия на Световната лига. Победителят ще получи правото да се присъедини към елитните финали в Рио де Жанейро, които ще се проведат от 15 до 19 юли. Ако успеем да победим петлите, в Рио ще се изправим срещу отборите на САЩ и Бразилия.

След вчерашната категорична победа над отбора на Белгия с 3:1 гейма, Пламен Константинов заяви, че иска да спечелим финалите и да се класираме за Бразилия. Франция също нямаше особени проблеми с отбора на Аржентина и след 13-тата си поредна победа в турнира даде сериозна заявка за участие елитните финали в Рио.

Очаква се залата във Варна отново да бъде пълна до краен предел и волейболистите ни да получат мощна подкрепа срещу традиционно неудобният си съперник в лицето на французите. Най-вероятно Пламен Константинов няма да прави промени в титулярният състав и на полето ще започнат Николов, Жеков, Ники Николов, Салпаров, Йосифов и Тошко Алексиев и Ники Пенчев.

Остави твоят коментар

коментар(и)