Categories
Без категория

Днес БСП-Пловдив ще издигне своя кандидат за кмет

Днес БСП-Пловдив ще обяви кандидатурата на Георги Гергов.

Преди броени минути започна заседанието на регионалната структура на БСП в Пловдив, на която трябва да бъде излъчена кандидатурата на социалистите за кмет на града Под Тепето. Заместник-председателят на БСП-Пловдив Димитринка Вакрилова откри заседанието с „мотивираща реч“, от която заяви, че социалистите са единствената реална алтернатива на настоящото управление.

Те не пропуснаха да отправят своите упреци към настоящият кмет на Пловдив, като го обвиниха в недалновидно управление. Пловдивските социалисти отчетоха следните проблеми в местната власт: закриване на болници и училища; най-високи такси и данъци от всички общини; раздути финансови проекти за инфраструктура; липса на европейски средства и „поробващият“ 30-милионен заем, който беше изтеглен от общината преди известно време.

Предварителните нагласи показват, че БСП-Пловдив ще издигне областният лидер на левицата Георги Гергов за кмет. Той е събрал най-много номинации от регионалните структури. В предизборната програма на новият кандидат-кмет на социалистите ще бъде заложен позитивният дух и диалогът с гражданите.

Остави твоят коментар

коментар(и)