Categories
Без категория

Динко с брутална реплика към плеймейтката Ася! ПАДАМ! – gp-gallery.com

Колоритният Динко Вълев от Ямбол, станал известен като Ловеца на мигранти, награби плеймейтката Ася Капчикова веднага след като прекрачи прага на „Фермата“. При него няма празно, няма време да се мотае, директно на въпроса минава, пише в. България днес.Възможността да се запознае със супер сексапилната плеймейтка и дипломирана философка беше една от причините Динко да приеме предложението на Иван и Андрей, които са продуценти на „Фермата“.

„Влизам с много голямо удоволствие. Аз съм ерген човек, а там всички ми изглеждат красиви. Нямам приятелка, но може и да си намеря. Не влизам за пари и слава, а да се забавлявам. Обичам го тоя живот на село. Нямам търпение вече“, сподели развълнувано в началото на октомври Динко.

Двамата с Ася бързо си допаднаха и счупиха ледовете на общуването. Динко любезно повози плеймейтката извън селския двор с луксозния си автомобил. За да не излезе лошо име на Ася, двамата си бяха взели и компания – рапъра Дии.

„Свали качулката и си покажи мръсната муцуна“, съвсем свойски се обърна Динко към Ася, която се возеше на задната седалка и избухна в смях при тази проява на нежност.

Източник: БЛИЦ