Categories
Без категория

Димитър Бербатов ще играе в ПАОК през новият сезон

Бербатов ще рита за ПАОК. Гърците обаче, изпуснаха срока за картотекирането му в Лига Европа.

След като в последният момент пропаднаха преговори с английският Астън Вила, Димитър Бербатов може да се озове в гръцкият гранд ПАОК, съобщават местните медии. Според непотвърдена информация благоевградчанинът води разговори с ръководството на елините, които са склонни да задоволят високите му финансови претенции. Именно те се оказаха пречка за преминаването му в бившият отбор на Стилян Петров.

Българинът е свободен агент и може да подпише с всеки един отбор, когато пожелае. Липсата на игрова практика обаче, намалява драстично възможностите му за трансфер в по-голям отбор, където вече треньорите са окомплектовали своите състави и не желаят да привличат повече футболисти в разгара на първенството.

Все пак към Бербатов интерес не липсва. В Италия все още си мечтаят, че той ще стане част от Сампдория. Други слухове пък го пращаха в Дженоа. Борнемут привлече нов нападател в края на трансферният прозорец, но зорко следи ситуацията с бившият футболист на Манчестър Юнайтед. Очаква се до края на другата седмица Димитър Бербатов да има нов отбор.

коментар(и)