Categories
Без категория

Диляна Попова го закъса за пари – gp-gallery.com

Без пукнат лев остана Диляна Попова. Моделката здраво го е закъсала за пари и се принуди да кърши отново снага на модния подиум. След като бащата на първородния й син – актьорът Асен Блатечки, я изостави сама да гледа детето си, за Попова последната една година е истински ад.

Моделката се разкъсва между майчинството и работата по собствената й модна линия, от която в последно време не печели нищо, съобщава „България днес“.

Тежкото финансово състояние на Диляна я е принудило да се върне към модния подиум. Попова вече била готова да приеме всяко предложение за работа, въпреки че си обеща преди време да се отдаде изцяло на бизнеса си.

Красавицата вече дефилира на наградите „Златна игла 2016“ на Академията за мода. Същата вечер сестра й Елиза грабна награда „Моден гримьор“ за 2016 г. След наградите зложелателите не спряха да шушукат, че сестрата на известната моделка е далеч по-успяла от Диляна.

Блатечки отдавна е забравил греховната авантюра с моделката и вече единственото, което го свързва с нея, е синът им Борил. Асен вижда детето няколко пъти в седмицата, но като цяло за него се грижи Попова сам-самичка. Мачото прекарва свободното си време с щерка си от първия брак – Катя, която в момента е в трудна тийнейджърска възраст.

Навръх рождения си ден преди три дена Блатечки бе забелязан в столично заведение със съпругата си Катерина и дъщеря им. Актьорът не е прекарал празника със сина си и Диляна и по всичко личи, че с времето все повече се отдалечава от тях.