Categories
Без категория

Диктаторската мисия е на път сериозно да скара Жени и Тачо

Двамата се вживяха дотолкова в мисията, че са на път да се изпокарат жестоко.

На двамата им бяха нужни по-малко от 24 часа, за да си спретнат поредния семеен скандал. За разлика от предишните скандали, на които бяхме свидетели в ефира на предаването, причината, поради която двамата се скараха жестока не беше Зорница Линдарева! Диктаторското поведение на Жени Калканджиева дойде в повече на Тачо, който й отправи сериозна забележка относно държанието й със съквартирантите в Къщата. Това отприщи гнева на бившата номер 6 по красота в света и станахме свидетели на невероятен скандал.

Жени Калканджиева обвини Тачо, че се държи със съквартирантите много меко и ако не е тя мисията ще бъде провалена. Тези думи нараниха сериозно егото на Стефан Манов, който не й остана длъжен и заяви, че нейната роля в мисията е да бъде „първа дама“ и решенията се взимат от него. Той добави още, че тя трябва да му се подчинява и да изпълнява нарежданията му.

Трябва да припомним, че ВИП Брадър възложи специална мисия на двамата. С поведението си на диктатори те трябва да спечелят най-много точки на предстоящите номинации.

Остави твоят коментар

коментар(и)