Categories
Без категория

Диана Поибренска има нужда от вашата помощ, за да пребори ракът!

Изпрати СМС с текст DMS DIDI на номер 17 777 на цена от 1,20 лева с ДДС.

Тя претърпява операция на главата от малигнен меланов преди 3 години, която обаче, не се оказва особено успешна, тъй като съвсем скоро се установява нов проблем. В крайна сметка българските лекари не успяват да изрежат целия тумор, защото около него има много нерви и рискът да се прекъснат е много голям. Освен това Диана изкарва и 12 химиотерапии, които също не дават желания ефект.

Поради тази причина тя решава да потърси своето спасени в чужбина. Отива на консултация в турската болница Аджъбадем , където и правят пълен преглед и изготвят оферта за операция (тотална паротидектомия и дисекция на шия) и за реконструкция на частичен дефект на обща стойност 47 700 евро.

До момента Диана Поибренска е събрала 28 000 евро, от които 16 000 са преведени по сметката на болницата, за да може час по-скоро да бъде извършена операцията. Нужни са още 20 000 евро, които ще бъдат използвани за възстановяване след резекцията на тумора. Ако искате да помогнете на Диана може да изпратите смс с текст DMS DIDI на номер 17 777 на цена от 1,20 лева с ДДС.