Categories
Без категория

Джена се изгаври с България! Обществото избухна! – gp-gallery.com

Чалга изпълнителката Джена грубо се изгаври с патриотичните чувства на българите. Певицата от лекия жанр се подигра с историята на България по време, когато всички журналисти за заети с обсъждането на разпада на нравствените стойности, защо беден абитуриент отишъл на бала с метро и никой от съучениците му не пожелал да го качи в колата си, пише столичен седмичник.Ангажирани с този дебат, никой не обърна внимание на чалга певицата, че поругава всички революционери и борци за свобода, на които отдаваме почит на 2 юни.

Напоследък Джена се изявява на концерти, като размахва тениски и знамена, на които е перифразиран крилатия девиз „Свобода или смърт!“ – „Джена или смърт“. Подобна долнопробна реклама не са си позволявали дори изпълнителки от ромски произход.

Авторът на скандалният тишърт остава неизвестен, но във Фейсбук се появиха оферти за всеки, които поиска да си поръча фланелка със същия надпис, но с друго име на чалгаджийка – Ивана, Преслава, Галена и т.н. Девизът „Свобода или смърт!“ се смята за еманация на любовта към родината, свободата и готовността за саможертва.

Той се появява  на знамето по време на Априлското въстание. Тази информация едва ли е известна на Джена. Издънката на певицата предизвика масово недоволство на хората във Фейсбук.

Източник: БЛИЦ