Categories
Без категория

Джена, Преслава и Галена са милионерки от чалгата – вижте коя колко взема и кои са на дъното! – gp-gallery.com

Фолк певиците Галена, Преслава и Джена са топ милионерките в чалга бранша, узна HotArena.

Всяка една от тях е изкарала над милион за изминалата година от участия. Каква част от тези суми се декларират, само те си знаят.

 Рекордьорка се оказа Джена. Певицата има най-много месечни участия от колежките си. За изминалата година изявите й са били над 180, умножено по хонорара й от 6 бона, това прави общо 1 080 000 лева.

 Обикновено с продуцента Митко Димитров се дели 50 на 50, което пак си е внушителна сума в джоба на Джена. Нейният годеник Наско Стоев със сигурност не би могъл да се похвали с такива доходи.

 Втора с най-много участия – 178 за година, е Галена, пише „ШОУ“. И то – като се има предвид, че певицата ограничи значително изявите си, за да отделя повече време на сина си Стефан.

 Двете обаче не могат да стъпят и на малкия пръст на Преслава по милиони. Макар добричлийката да има по-малко участия от тях, хонорарът й е по-висок. Преси взима по 7 бона на участие, което й е докарало 1 204 000 лева за изминалата година. Това официално я прави Златната кокошка на Митко Пайнера.

 С 64 повече участия през изминалата година спрямо предходната може да се похвали Фики Стораро. Идолът на тийнейджърките прави по 832 000 лв. на година. Малко по-малко е изкарал колегата му Галин.

 Общо 795 000 лв. е сгънала Фолк дивата Анелия, а „едва“ 500 000 – Емилия. Доволна от трансфера си в Пайнер трябва да е ДесиСлава, която е отчела 31 повече участия спрямо предишната година, когато се продуцираше сама.

 Изненадващо примата на поп фолка Глория е изкарала едва 140 000 лева.

Най-долу в класацията са Райна и Малина.