Categories
Без категория

Деси Слава разкри, че бившият й съпруг искал да я коли с брадва!

„Михаил системно я биел и тормозил в САЩ“, твърди певицата.

Фолк певицата разкри, че проваленият й брак с имигранта Михаил в САЩ е било като холивудска продукция на ужасите. Деси Слава беше лудо влюбена в него и дори заряза музикалната си кариера във фирма Пайнер, когато беше на върха и беше една от най-оборотните певици на Димитър Димитров. Тя обаче, захвърли всичко, тъй като си мислеше, че е срещнала любовта на живота си.

Първите няколко месеца са били добре, но впоследствие мъжът й се променил. Той започнал често да се напива, а, когато го правил – побеснявал и дори посягал на певицата. Шамарите обаче, били най-малкото, с която се разминавала Деси Слава. На няколко пъти Михаил я е гонил с брадва и резачка за дърва. Дори след като му родила син, нещата не са се променили.

Впоследствие певицата се прибра в България заедно със сина си Майки. Имигранта Михаил също се върнал у нас, за да се опита да спаси брака си. Тя му дала втори шанс, но всичко тръгнало постарому, а свидетели дори твърдят, че са видели Михаил да влачи за косата певицата и да й бие шамари пред хората.