Categories
Без категория

Деси Слава призна: Имахме тайна любов с Бирмата! – gp-gallery.com

Деси Слава най-накрая призна, че е имала връзка с известния плейбой и милионер Георги Станоев-Бирмата, съобщава HotArena. Призна и то как само! С песен. Последният хит на певицата – дуетното й парче с Галин „Нека да е тайно” е писан специално за Бирмата.

Това разкриват близки на Деси. Чувствата между чалга певицата и плейбоя са били доста силни. Прескачащи плътската емоция. Между тях е имало много повече от секс. От страната на Деси поне е било чиста любов.

Това ясно си личи и в текста на „Нека да е тайно”.

Нека да е тайно Ако някъде ни видят ставаме проблем. Може тайно да ни снимат и ще е проблем После бурно коментират, че си ти до мен.

Само с мен, нощ и ден

Нас, ако ни видят става проблем
По-добре е тайно и за теб, и за мен.

И сега малко хронология на събитията. Връзката между Деси и Бирмата се зароди в края на миналата година. Малко след като певицата скъса с гаджето си Зарко, а Станоев най-накрая реши да не се връзва повече на номерата на Преслава. Още докато участваше във „ВИП Брадър” Деси Слава загадъчно призна, че има нов мъж в живота й. Име не съобщи. По-късно обаче стана ясна тайната за любовта между Бирмата и Деси.

Не закъсня и реакцията на певицата. Няколко дни по-късно тя отрече информация. „Да, познавам го, излизали сме няколко пъти заедно с други приятели, но никога не съм имала отношения с Жоро”, твърдеше тя.

Никой да не знае, само да гадае Няма да познае с мен ли си сега Нека да е тайно

Нека да е тайно

Всъщност тогавашната реакция на Деси е била нормална и на база договорката, която е имала със Станоев. А именно, да не признават за любовта си.

Нещата коренно се променят, след като Бирмата започна секс авантюра с Алисия. Деси Слава е била потресена, емоционално сломена. И за това се решава да излее душата си в текст на песен. И се ражда хита и с Галин „Нека да е тайно”.

Близки на певицата коментират, че тя още си обича Бирмата. Тайно и силно.