Categories
Без категория

Депутат от БСП посочи, че акцията срещу ТВ7 е първият гаф на Румяна Бъчварова

„Това ли е начинът да се действа с кредиторите в КТБ“, попита депутатът от опозицията.

Жельо Бойчев направи кратко изявление пред журналистите относно вчерашната акция срещу ТВ7, която беше повече от зрелищна. Според него новият вътрешен министър Бъчварова е направила първият си гаф, откакто е застанала начело на МВР. Без значение дали е знаела или не е знаела какво се случва, Бъчварова допусна сериозна грешка, отбеляза депутатът от БСП.

Професор Михаил Константинов пък нарече „чудовищна глупост“ акцията срещу телевизията. Той смята, че сме станали свидетели на двуполюсна конспирация срещу ТВ7, която нанесе две изключително големи вреди на страната – първо й създава лош имидж и второ – последваха две оставки в полицията.

Иван Гарелов, който води собствено предаване в телевизията, но като „външна продукция“ смята, че някой иска да спре излъчването на Тв7. Той посочи, че целта е стойността на медията да се обезцени, да се откраднат ценните й кадри и впоследствие да бъде купена на безценица. Журналистът изключи вариантът „грешка на полицията“ и посочи, че действията й са преднамерени и продиктувани от външни лица.