Categories
Без категория

Депутатът от ПФ: Заменихме Гергьовският парад с гей парад!

Според него трябва да се върне задължителната казарма.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки гостува в сутрешното предаване на БТВ, където коментира едно от последните изследвания на социологическата агенция Галъп, която показа, че едва 25 % от българите са готови да се бият за страната си, ако се стигне до военно положение. Той призова българите да не се учудват от данните и добави, че това е най-нормалното нещо, след като сме заменили Гергьовският военен парад с гей парад.

В крайна сметка националистът посочи, че резултатът не е чак толкова лош, предвид факта, че той се доближава до тези на Великобритания и Франция, страни, които са с много по-голямо население от нас. Джамбазки отбеляза, че един от проблемите в страната ни е падането на задължителната наборна военна служба.

Той отбеляза още, че за страната ни има реална заплаха от „Ислямска държава“, която не бива да бъде подценявана от службите. Също така отбеляза, че има и друга държава, която е готова да прояви претенции към територията ни – Турция. Депутатът от ВМРО добави, че над 70 % от нейните граждани са готови да се бият за страната си.