Categories
Без категория

Девствена кандидат-снаха разорява Софи Маринова – gp-gallery.com

Синът на фолкпевицата Софи Маринова – Лоренцо, е лудо влюбен и всеки месец ръси майка си за крупни суми, за да изненада с подарък любимата си. „Имам телефон, щастлива съм с теб”, обяснява във Фейсбук сладкото момиченце, гримирано като от Боливуд, под обща снимка с 14-годишния син на изпълнителката на „Стари рани”.

„Вярно е, Лоренцо е влюбен. Ходи с момичето на кино, на суши. Иска ми пари да й купи подарък, но то и така трябва да бъде, той е кавалер, винаги съм, харесвала това у мъжете и така съм възпитавала сина си – да се грижи за жената до него”, обясни за първото увлечение на сина си Софи Маринова.

Откакто е с връстничката си, Лоренцо го давал много пестеливо, звъни й постоянно, обгрижват се двамата, но продължава да има респект от майка си, пише „България днес.

„Синът ми не е бито дете. Радвам се, че се харесват с това момиче, познавам и родителите й. И то, и Лоренцо много ме слушат. Непрекъснато си говорим, но за любовни неща пита Гринго, новия мъж до мен”, сподели още Софка.

Само с него Лоренцо се отпускал да говори за интимности, при това в най-малки подробности. И въпреки че с баща си Петър се вижда всяка седмица, се срамувал да го пита на тема женска анатомия, но с Гринго нямал проблем.

Самата Маринова признава, че ромите рано-рано узрявали за секс и семейство, защото имали гореща кръв. „Но ние много си тачим момичетата, трябва да са девствени преди сватбата, та може тази сватба да е и по-рано от другите”, смее се Маринова.

Според нея, ако синът й реши, преди да прави секс с гаджето, да се „пробва” с по-голяма от него жена, тя няма да има нищо против.

„Ще оставя това време да бъде избрано от баща му или поне от Гринго, мъжа до мен, защото ние, жените, тези неща не ги умеем. Това е мъжка работа. Но само ако Лоренцо го поиска, иначе да се оправя сам”, казва още фолкпевицата.

loading…