Categories
Без категория

Да помогнем на хората пострадали от наводненията!

DMS кампанията е отворена. Изпрати смс с текст DMS ZAEDNO на номер 17 777 на цена от 1,20 с ДДС.

Във връзка със зачестилите природни бедствия, които сполетяха страната ни през изминалите дни, седмици, месеци и години, е организирана кампания за събиране на средства за пострадалите от катаклизмите. Много хора останаха без домове и имущество и в момента живеят във временни постройки, при роднини или на улицата! Те трудно успяват да свържат двата края, а държавата не се ангажира с тяхното обезпечаване или средствата, които отпуска са недостатъчни, за да могат да стъпят отново на краката си.

Именно поради тази причина Български дарителски форум и Фондация „Помощ за благотворителността България“ инициират национална кампания „Заедно в бедствието“. Ако искате да се включите в кампанията може да изпратите есемес с текст DSM ZAEDNO на номер 17 777 на цена от 1,20 с ДДС или да направите превод по дарителската сметка на сдружението, която може да видите  ТУК.

Средствата се управляват от Обществен съвет. Членове на съвета са: Аделина Радева, Ани Салич, Анна Цолова, Деница Сачева, Доника Ризова, Елица Баракова, Иван Станчов, Катя Лещанска, Красимира Величкова, Силвия Великова.