Categories
Без категория

Да помогнем на Иванка Генова да се пребори с тежката болест!

Нека заедно спасим 21-годишната Ваня

Иванка Генова е младо момиче от Йоаким Груево, което се нуждае спешно от Вашата помощ. Едва на 7 годинки, Ваня получава пристъпи на епилепсия, които в последствие са овладяни чрез медикаментозно лечение, но в началото на 2013-а година, тя на 2 пъти загубва съзнание и лекарите й поставят диагноза артериовенозна малформация на главния мозък.

21-годишното момиче има нужда от ендоваскуларно лечение, което трябва да се проведе на 2 етапа, но всеки един от тези етапи струва 18 000 лв. и както може би се сещате и сами, не се поема от НЗОК. Ваня няма нужните средства, но пък екипът на gp-gallery.com се ангажира с нейната тежка съдба и се обръща към Вас, нашите читатели за помощ.

Лекарите, които отговарят за Ваня предупреждават, че мозъкът й може във всеки един момент да започне да кърви, което ще се окаже фатално за младото момиче. Можете да помогнете на Иванка Генова чрез смс на латиница с текст DMS VANYA, който да изпратите на кратък номер 17777. Можете да дарите средства на Ваня и чрез банковата й сметка, която е в ПроКредит Банк и е със следните детайли:

Титуляр: Иванка Тодорова Генова
Банка: ПроКредит Банк
IBAN: BG54 PRCB 9230 1045 2713 25 – в лева
BIC: PRCBBGSF

коментар(и)