Categories
Без категория

Да помогнем на Ангелина Кукова да пребори ракът!

Изпрати СМС с текст DMS ANGELINA на номер 17 777 на цена от 1,20 лева с ДДС.

Тя е оперирана преди 2 години от киста на яйчиник, но няколко месеца по-късно отново постъпва по спешност в болницата в Сливен, защото получава силни болки в стомаха. Лекарят установяват, че момичето има кървяща язва на стомаха. Те успяват да я излекуват, но половин година по-късно Ангелина отново постъпва в болница заради силни болки в коремната област.

Този път момичето е откарано в Стара Загора, където се извършва операцията, която за съжаление показва, че не става дума за кисти, а за метастазни злокачествени образувания. След множество прегледи и изследвания е открит първоизточникът – рак на стомаха. През август миналата година Ангелина Кукова постъпва в болницата за премахване на стомах и яйчници, след което се провеждат 4 курса химиотерапия от първа линия, но за съжаление заболяването се усложнява и прогресира с пълна сила. Поради това лечението се удължава с 6 курса от втора линия.

Въпреки усилията на българските лекари, ефект няма. Семейството на Ангелина решава, че трябва да бъде потърсена помощ в чужбина и отиват в Анадолу медикъл център за консултация. На момичето е приложена нова схема за химиотерапия, която дава добри резултати и състоянието на Ангелина се подобрява значително. Тя вече е преминала през един курс на химиотерапия, но се нуждае от още няколко.

Целта на ДМС кампанията е да бъдат събрани 17 100 евро, които ще бъдат използвани за 5 курса химиотерапия. Ако искате да помогнете на Ангелина изпратете смс с текст DMS ANGELINA на номер 17 777 на цена от 1,20 лева с ДДС.