Categories
Без категория

Гръцката астроложка на политиците предрече нещо страшно за Европа! – gp-gallery.com

Картата на света се преразпределя. От Европейския съюз, излизат като първи в списъка са Унгария, Дания, Италия и Финландия. Създава се нова Европа на трети страни, съобщават гръцки медии, позоваващи се на политическия астролог и представител на Американската федерация на Астролозите Димитра Папаниколупулу, съобщава „Български новини“.Тероризмът ще удари в сърцето на Европа и икономиката. Франция, Англия, Германия, Белгия, Истанбул и Анкара ще преживеят страх и престъпност. Обратното броене започва за Америка, която ще преживее втора голяма терористична атака в сърцето си, след тази с кулите-близнаци. Страх и расизъм ще доведат до промяна в политиката.

Глад, болка и страдание очакват южна Европа. Това показва квадрата Нептун – Сатурн, който ще се появи между две затъмнения. Първото затъмнение в Дева ще бъде на 1 септември, ще бъде слънчево под контрола на Ерис, докато второто ще бъде лунно затъмнение на 24 градуса на Риби.
Това води до съюзи и партньорства, и заедно с ретрограден Меркурий в Дева ще донесе глобални катаклизми. Това ще бъде важно и относно изселване на населението, с мигрантите в Европа и, разбира се, Гърция. Увеличаване на болести и психични заболявания, разкриване на агенти и предатели, разкрива в заключение политическия астролог.

През следващите месеци, според звездите, премиерът Алексис Ципрас ще доведе страната до непредсказуеми избори, подкопава се влиянието на Нова Демокрация според пълнолунието, докато бившият цар Константин внезапно ще бъде призован да играе важна роля в събитията на страната.

Източник: БЛИЦ