Categories
Без категория

Гриша Ганчев отмъкна „Петрол“ под носа на Цветан Василев!

Цветан Василев и Гриша Ганчев забъркаха скандал

Проблемите около Цветан Василев продължават да се нижат един след друг и докато банкера се укрива в чужбина, заради сложната ситуация около Корпоративна търговска банка, то тук в България той все повече започва да губи от капитала и фирмите си.

Поредният тежък удар за банкера дойде от неговият доскорошен приятел – Гриша Ганчев, който реши да отнеме „Петрол“ от Василев, с помощта на подставени лица. Неотдавна Гриша Ганчев купи компанията „Корект фарм“, чрез Николай Гергов и то за нищожно ниската цена от 5 000 лв. „Корект фарм“ бе собственост на Цветан Василев, но сега фирмата отива в ръцете на ловчанлията, а въпросната компания притежава 18% от „Петрол“.

Сега „Корект фарм“ свиква общо събрание на 17-и септември, като ще бъде освободен настоящият надзорен съвет на „Петрол“ и Гриша Ганчев ще поеме пълната власт над компанията. Той е получил обаждане от Цветан Василев, като двамата са имали сериозен скандал, но Ганчев е отхвърлил всички претенции на банкера и го е посъветвал да забрави за „Петрол“.

Към този момент „Петрол“ се управлява от „Алфа Кепитъл“, Траян Кършутски и „Корект фарм“, но новото ръководство ще бъде от Иван Войновски, „Петрол Асет Мениджмънт“ и „Петрол Корект“. Последните 2 фирми също са собственост на Гриша Ганчев, а това автоматично означава, че бизнесменът ще има пълна власт над „Петрол“.