Categories
Без категория

Григор: Не ми пука какво говорите за мен! – gp-gallery.com

Григор Димитров демонстрира голямо самочувствие след първата си победа в тазгодишното издание на „Уимбълдън“. Българинът обяви, че изобщо не се вълнува какво се говори и пише за него. Припомняме, че вчера Григор елиминира Бьорн Франтаджело (САЩ) с 6:3, 6:4, 6:2 на старта на „Уимбълдън“ и прекъсна черна серия от шест поредни загуби във всички турнири.

„Връщането на „Уимбълдън“ винаги ми носи прекрасни спомени. Напоследък имах няколко добри седмици в тренировки, особено предвид последните ми резултати. Сега съм уверен, искам само да изляза и да играя. Винаги съм искал да играя по един определен начин. В този мач успях. Чувствах се много добре. Имах добър сервис, движех се добре на тревата. Връщам се отново в началото. Всички говорят за това, но не ми пука. Никога не съм слушал какво се говори за мен“, каза Григор Димитров.

„Сега имам чувството, че се връщам към 2014 година, когато имах фантастичен сезон. Бях много щастлив, когато усетих, че започвам отново да удрям топката по начина, по който умея. Срещу Фратанджело го направих. Доволен съм, че и самочувствието ми се завръща. След мачове като този се случва точно това. Не е приятно това, което ми се случи в последните седмици. но пък ми позволи много да мисля. Мислих за себе си, опитах се да намеря много отговори. Бях като в мой собствен свят. Но вече се фокусирам само върху тениса. Това е най-важното за мен“, добави Димитров.

Във втория кръг на „Уимбълдън“ Григор ще се изправи срещу французина Жил Симон.

Източник: БЛИЦ