Categories
Без категория

Грандиозно разкритие за любовния живот на Марио от „София ден и нощ“! – gp-gallery.com

Скандално разкритие втрещи феновете на „София ден и нощ“. Aктьорът Адриан Зурков, който се превъплъщава в образа на Марио в сериала има връзка с непълнолетна девойка, твърди читател нa hotarena.net.  Този факт е доста смущаващ, тъй като е известно, че според Наказателния кодекс на Република България сексът с непълнолетни е престъпление. Ето какво точно съобщава читателят, цитиран от hotarena.net без редакторска намеса:

„Адриан Зурков, както е истинското име на звездата от сериала„София ден и нощ“ сваля непълнолетни девойки, но за сметка на това доста разкрепостени и красиви. Според близки до актьора, също като екранния си образ на Марио във филма, в живота Адриан само се възползва от жените без да има никакви чувства към тях. Една от новите му заигравки е дъщеря на доста заможни и известни родители и е само на 15 години“, пише в писмото.

Припомняме един малко известен факт от живота на Адриан Зурков. В хитовия сериал „София – Ден и нощ“ Марио го играе барман в столично заведение, а в живота е фитнес инструктор. Той обаче никъде не споменава, че е бил и стриптизьор. Според запознати Зурков е заработвал забавлявайки горещи дами в нощните заведения на столицата.