Categories
Без категория

Грандиозен скандал: Анита Мейзер пробутала менте Мисис България! – gp-gallery.com

Дама се представи за Мисис България на световен конкурс и твърди, че е заело шесто място. Десислава Крайчева никога не е била Мисис България и няма правото да носи тази титла, съобщава „Телеграф”.

Шестото място също е доста спорно, защото на въпросния конкурс се казват само първите 5 участнички, а за останалите места не се споменава коя на кое място е, т.е. всички могат да бъдат шести.

Въпросната дама е съпроводена на конкурса “Mrs. World” в Китай от скандалната Анита Мейзер, която само преди година представи себе си за „Мисис България” и втрещи не само обществеността у нас, но и по света със странния избор, който е направила страната ни. В интернет се питат защо на конкурса не отива истинската Мисис България World Стойка Николова, а се явява неизвестна представителка. Всъщност Стойка ще ни представи през ноември на “Mrs. Top World”, което е престижната надпревара за омъжени жени.

Десислава Крайчева у нас не е била отличена с никаква титла, поне не от известните. Според световните медии, на конкурса в Китай повечето участнички са били миски в държавите си пред 2, 3 или 4 години или изобщо нямат никаква титла. На лентите пише само деържавата на претендентката без дата, което само потвърждава, че те нямат действаща титла „Мисис” в собствената си страна.

Странно е, че същият конкурс ще има второ издание тази година и то е през октомври в Корея. Това повдига въпроси дали вече титлите са за половин година или има грешка в организацията.