Categories
Без категория

Готвят атентат срещу Слави Трифонов? Пазят го с калашници от бедите! – gp-gallery.com

В страх от атентат живее през последните седмици Слави Трифонов. Внушителни бабаити от частна охранителна фирма ще отговарят за живота и здравето на шоумена в събота, пише в. „България Днес“.Митинг-концертът на Слави, който ще затвори движението около района на Орлов мост за часове в почивния ден, е едно от най-чаканите събития от феновете и идейни последователи на гологлавия шоумен. Поради риска от непредвидени събития, които застрашават живота на Дългия и екипа му, Трифонов се е изръсил сериозна сума пари, за да предотврати евентуални ексцесии.

Освен частната фирма, която ще се грижи на първо място за безопасността на шоумена, на концерта се очаква и засилено полицейско присъствие. Всеки от посетителите ще бъде обстойно проверен при пристигането си на концерта, като най-засилена проверка ще се извършва на хората, които ще заемат частта най-близко до сцената.

Дългия е сериозно притеснен преди голямото събитие. Трифонов, който е перфекционист, искал всичко да бъде на възможно най-високо ниво и непрекъснато проверявал кое как върви. В същото време съвестно репетирал и записвал шоуто си. В резултат почти не му оставало време за сън. Отделно Слави бил силно притеснен шоуто му да не се провали и обещанията за грандиозно патриотично събитие с цел подкрепа на референдума му да не се изпълнят.
Докато Слави и екипът му са в напрегната подготовка за концерта и правят всичко по силите си да обезопасят максимално добре мястото на събитието, фенове на Дългия от цяла България се готвят за ударното си пристигане в столицата.

В социалните мрежи от месеци тече трескава организация за пътуване до София. Така наречените споделени пътувания, които в последно време разбуниха духовете сред управляващите, са основна тема сред почитателите на Слави. Стотици хора в интернет пространството разменят телефонни номера, уговарят си срещи и наддават за цените на пътуването.

Патриоти от цялата страна се канят да пристигнат с калашници на събитието. Въпреки че е невъзможно да носят каквото и да е оръжие на концерта поради засилените мерки за сигурност, хората от провинцията се готвят като за битка.

„Време е да изхвърлим боклука! Идваме с оръжия и стреляме на месо!“ – гласят шеговити, но и леко притеснителни коментари в мрежата.

Поради високия интерес към проявата в районите в близост до мястото на концерта се очаква интензивно движение на хора. По този повод Столична община е издала заповед, с която се създава необходимата организация. Променят се маршрутите на масовия градски транспорт, преустановява се движението на пътни превозни средства в района около Орлов мост.

Седмица преди събитието балерините от „Магаданс“ са под ключ. Девойките са отменили всички свои участия в страната заради заповед от Слави да се готвят само за събитието и да не се занимават с нищо странично. Музикантите от „Ку-ку бенд“ също репетират денонощно за шоуто и са под постоянно напрежение дали всичко ще мине по план.

Източник: БЛИЦ