Categories
Без категория

ГЕРБ и АТАКА сядат на масата за преговори

Срещата трябва да се проведе от 13:00 часа в Западната зала на парламента.

Днес ще бъде проведена поредната среща между спечелилата изборите партия ГЕРБ и предпоследната като проценти от вота партия Атака. Волен Сидеров обаче, побърза да вдигне напрежението и обяви, че няма да присъства на преговорите, ако те не бъдат проведени „на открито“ пред журналисти. От ГЕРБ контрираха, че има ясно зададени правила, по които са били проведени преговорите с останалите партии и ако от АТАКА не са съгласни с тях, то е възможно изобщо да не се стигне до разговори между двете политически движения.

Срещата между двете партии трябва да се проведе днес от 13:00 часа в Западната част на парламента. От ГЕРБ съобщиха, че надяват преговорите да приключат успешно в края на седмицата и това да бъде едно „символично“ ново начало за българските политици, които да променят практиката си спрямо останалите партии в парламента.

Един от членовете на „преговарящия комитет“ на ГЕРБ Гергана Бъчварова сподели, че ако нейната партия успее да създаде кабинет, то той ще изповядва дясноцентристка политика.

Остави твоят коментар

коментар(и)