Categories
Без категория

Георги Коритаров предсказва разпад за Реформаторския блок

Журналистът коментира изборите и Реформаторския блок.

Водещият журналист обиколил редица медии сподели своето мнение относно политическата обстановка в страната и предстоящите избори. Той изказа мнението си относно бъдещето влизане на Реформаторите и ситуацията в техните редици. Според него партиите не могат да намерят общ език и това е една от основните причини, поради която не успяха да излъчат едноличен лидер.

Коритаров смята, че ако Реформаторите успеят да се внедрят в бъдещето правителство те много бързо ще се разпаднат, тъй като част от тях изразяват сериозна подкрепа към ГЕРБ и Бойко Борисов, а останалата половина от политическото движение е твърде далеч от идеята да окаже помощ на бившия премиер.

Бившият водещ на „Здравей България“ сподели, че не изключва възможността някой от бъдещите депутати на Реформаторите да се продаде и да премине в редиците на ГЕРБ. Да припомним, че всички социологически проучвания показват, че „новото дясно“ начело с Радан Кънев и Меглена Кунева ще успее да прескочи 4-процентовата бариера и ще бъде част от 43-тия кабинет!

Остави твоят коментар

коментар(и)