Categories
Без категория

Георги Георгиев: Спасени за КТБ няма, който ял – ял!

Областният лидер на БСП в Пловдив смята, че с КТБ е свършено.

Областният лидер на БСП в Пловдив направи изключително интересно и емоционално изказване пред Цветанка Ризова в ефира на БТВ. Той сподели, че парите на КТБ отдавна са изчезнали и няма смисъл да се правят някакви планове за банката. След което незнайно защо Георгиев се изнерви и нападна водещата и телевизията.

Членът на БСП демонстративно говореше на „ти“ с водещата и на няколко пъти й повишаваше тон. След което я попита: „Кажи ми кой продаде банките, нали каза, че помниш и имаш дълга памет. Кажи ми кой, а? Активите на КТБ ще заминат”. Ризова видимо остана шокирана от атаката на Гергов и след като се отърси попита къде ще отидат активите на КТБ. Лидерът на пловдивските структури на Столетницата обаче, отказа да отговори на този въпрос като се аргументира, че, ако си отвори устата ще последва съдбата на Илия Павлов и Кюлев, които според него не са си знаели „мярката“.

Накрая на предаването Гергов направи обобщение на обстановката в страната, като я сравни с материалната база на БТВ. Според него България прилича на фоайето на телевизията – грозно разхвърляни мебели.