Categories
Без категория

Гентиана Халити – атлетична красавица или тапициран скелет? (СНИМКА) – gp-gallery.com

Приятели на Гентиана Халити са в шок, плеймейтката е започнала да се държи странно и приличала на анорексичка, коментират те в социалните мрежи. Днес тя няма нищо общо с пищните форми на съблазнителна красави.  На снимките се вижда, че е отслабнала болезнено и прилича на скелет с изхвръкнали кости. Още по-плашещи са коментарите на самата Гентиана, че е прекалила с храненето и трябва да се подложи на усилен физически режим.

Близки на Гентиана издават, че тя се люшкала в двете крайности – ту с нищо не се хранела, ту започвала да преяжда.
Преди време плеймейтката разказа как е попаднала в Пирогов. Тогава преяла с трици. По Великденските празници пък Гентиана публикува снимки на шоколади и призна, че мисли да прекали с тях, изяждайки всичко това за един ден.

Интересни са и коментарите на самата Гентиана за пълните хора:

„Забелязвам тенденциозно поощряване на наднорменото тегло в Instagram! Затлъстели жени, целите в целулит, се фръцкат по бельо и оскъдни костюмчета, нагъвайки мазни храни. По-интересното е, че цялата тази „красота” е допълнена не от десетки, а от стотици хиляди лайкове. Какво по дяволите не ви е наред, хора? Как е възможно това извращение,да се превръща в мода? И само да не виждам коментари за „анорексия“. Това за мен са животни. Плюскат колички с храна всеки Божи ден и трупат килограми с години, докато не застрашат живота си. Няма смисъл да бъде съжалявам човек,който доброволно се докарва до дадено положение” пише Гентиана в няколко свои коментара във Фейсбук.

Източник: БЛИЦ