Categories
Без категория

Гейскандал! Наско Месечков заби репортер на bTV – gp-gallery.com

Атанас Месечков прибави поредно завоевание в секс списъка си – репортера на bTV Росен Цветков, съобщава столичен седмичник. освен това инструкторът по танци излиза и с френския доктор, който преди години го оперира от тумор в главата и му спаси живота.

50-годишният лекар хлътнал до уши по атлетичния Наско и зарязал семейството си, за да бъде с него. Французинът пътувал 2-3 пъти в месеца от Париж до София, за да се вижда с младия си любовник и да го глези със скъпи подаръци, сред които и чисто ново „Порше”.

През останалото време, обаче, Наско никак не скучае. Негови близки твърдят, че той се среща и с други мъже. Докато докторът е във френската столица, Месечков се забавлява с известния репортер на bTV Росен Цветков. Двамата са забелязани в популярно столично заведение да си гукат и да си разменят интимности посред бял ден. Ресорът на журналиста е криминалният и той по никакъв начин не е свързан с танци и шоубизнес.

Според слуховете, Месечков е ненаситен в сексуално отношение и често сменя любовниците си, защото търси разнообразие. Хора от неговото обкръжение издават, че връзката му в Росен Цветков била само за забавление. Самият Цветков пък бил един от най-ухажваните ергени в bTV.