Categories
Без категория

Галин си ляга с две мъжки гаджета, единият живее в Русия – gp-gallery.com

Галин вече три години си ляга с българин, който живее в Русия, твърди HotArena, позовавайки се на столичен вестник. Приближен до попфолк певеца е изпратил писмо, в което разкрива кое е официалното гадже на звездата на „Пайнер“.

Младежът, който живее в Русия, стои плътно зад гърба на Галин и го подкрепя финансово за песните и клиповете му. Името на мъжа на изпълнителя е Мартин. Той е едно от най-популярните момчета в гей средите заради финансовите си възможности и добрия си външен вид.

„Галин успя да открадне Мартин от известен столичен фризьор на име Ивайло. Българинът, който живее в Москва, е лудо влюбен в нашия чалгаджия“, пише в писмото си аверът на певеца. Той споменава, че добричлията го е оторизирал да оповести кой официално е мъжът до него, след като се разчу за връзката му с Мариус Куркински. Младият чалга певец е най-новото гадже на театрала и именно Мариус го е уредил да стане част от трупата на постановката „Изневери в повече“.

Според сигурни източници Галин действително е гадже с въпросния Мартин, но от месец се вижда и с Мариус и реално върти две гаджета едновременно. Понеже официалният любовник на 25-годишния добричлия е далеч от него, той използва времето си най-рационално и му кръшка с други известни и не толкова известни мъже.

„Галин тъче на два стана. Хем Мартин му дава пари за клипове и песни, хем използва Куркински да му проправи път из театралните среди. Но иска това да остане тайна, защото любовникът му от Русия ще му спре кранчето, ако разбере“, коментират от обкръжението на попфолк певеца.