Categories
Без категория

Галена пак си показа зърната – gp-gallery.com

Галена отново провокира феновете си, като се появи по кожен костюм без бельо и по зърна. Фолк певицата е известна с това, че не носи бельо и често феновете й виждат или гърдите й, или направо котето й.

Сега изпълнителката на „Стара каравана“ показа отново щръкналите си зърна, които бяха напращели под кожения садо-мазо костюм, с който се беше барнала. Изпълнителката за пореден, но вероятно не за последен път демонстрира вулгарно поведение в името на шоуто и се появи в провокативния тоалет пред феновете си, пише HotArena.

Облечена изцяло в черна впита в тялото й кожа, певицата умишлено не си бе сложила бельо. „Пак мина границите на благоприличието. Може ли така да се появи пред хората?“, цъкаха с език жените в клуба, а мъжете я изпиваха с поглед.

Освен че всички имаха възможност да се насладят на настръхналите като смилянски боб гърди на Галена, певицата акцентира и на дупето си. Благодарение на кожения тесен панталон задните й части толкова добре се очертаваха, че все едно бе излязла по собствената си кожа.

„Определено всяко участие на Галена е съпроводено с подобни изцепки. Все едно си на еротично шоу“, коментираха критикари.

loading…