Categories
Без категория

Гаджев отказал 350 000 евро годишна заплата от турски отбор

Владимир Гаджев отклони оферта от Анталияспор.

Националът продължава да бъде без отбор. Той продължава да чака изгодно предложение от чужбина, но до момента удря на камък. Вестник „Меридиан мач“ разкрива, че халфът е имал изгодно предложение от турският Анталияспор, който му е предложил 350 000 евро годишна заплата, но Гаджев го е отклонил, тъй като парите му се сторили малко, а освен това имал и оферта от испанският Алавес.

Желанието на Гаджев било да продължи кариерата си във втородивизионният испански отбор, но в крайна сметка преговорите зациклили и тази възможност пропаднала. Мениджърът на бившият футболист на Левски прави опити да се свърже с турските мениджъри, които му бяха уредили договор с Анталияспор, но от клуба са разочаровани от „шикалкавенето“ на националът, поради което е много вероятно да не се стигне до сделка.

Халфът поддържа форма с третодивизионният Септември София, а националният селекционер Ивайло Петев вече го предупреди да си намери отбор възможно най-скоро, тъй като в противен случай няма да попадне в разширения състав за ключовите двубои с Норвегия и Италия в началото на септември.

Остави твоят коментар

коментар(и)