Categories
Без категория

Врачански сваля снахата на Маги Халваджиян под носа му – gp-gallery.com

Това, че съвсем скоро актьорът Калин Врачански заяви, че не иска да се жени съвсем не означава, че не обича жените. Слуховете носят, че той проявява нескрити симпатии към снахата на Маги Халваджиян,твърди „Хотарена“, цитирана от ПИК бг.

Калин е един от участниците в шоуто „Като две капки вода“, където пък бившата адреналинка и настояща хореографка – Алекс Енева учи на танци балета на „Като две капки вода“.

Според хора от екипа на „Капките“, Калин издебвал всяка свободна минута, за да е в компанията на красавицата, засипвал я с комплименти, а тя хич и не се дърпала.

„Не се знае как ще се развият отношенията им, карат я малко през просото, без да се съобразяват, че все пак Алекс работи със свекъра си. Но по всичко личи, че между тях нещата стават горещи“, разказват хора от кухнята на предаването.

След раздялата си с актрисата Силвия Петкова Калин Врачански не е имал сериозна приятелка. Папараци щракнаха Калин и Теодора Духовникова да се целуват на улицата, но двамата яростно отричаха, че между тях има нещо повече от приятелство.