Categories
Без категория

Война във фолка заради наградата на Преслава! – gp-gallery.com

Втори ден, след като приключи церемонията по раздаване на годишните награди на Планета мрежата се тресе от коментари и мнения дали Преслава наистина заслужи приза си Певица на годината, съобщи HotArena. След толкова недоволство е редно Преслава да се замисли дали да не върне наградата. Тази практика е позната в цял свят. Подмолните игрички на певицата са причината всичките и колежки в Пайнер да я игнорират. Това ясно пролича и в залата, когато се качи на сцената, за да си вземе така желаната награда. Вместо бурни аплодисменти от колегите Преслава ги получи основно от своите роднини.

В социалните мрежи се поведе истинска война срещу наградата, която Преслава отнесе. Първа в подкрепа на Галена, която беше сред номинираните за високия приз скочи Емилия.

„Не съм говорител на Галена, но ми е приятелче и си я уважавам много!!! Затова ще кажа само, че снощи липсваше на наградите и мисля че, това беше нейната година. Ние като нейни колеги, трябва да ценим труда на другите, особено когато трудът е увенчан с успех!!!“, написа Еми на страницата си във Фейсбук.

След нея и Деси Слава подкрепи Галена, като написа:

„Искам да поздравя една певица, която вдъхновява не само своите почитатели, но и много от нас-нейните колеги със своя талант и креативност-Галена! Честито за наградите, които получи. Но заслужено можеше да вземе всички, в които беше номинирана!“.
Николета Лозанова също подкрепи написаното и добави:

„Могат само да се учат от нея, но дори и това няма да помогне!“. Андреа пък сподели на стената си поста на Деси Слава, с което изрази своето мнение и принципна подкрепа.