Categories
Без категория

Войната в „Пайнер“ се разраства! Отварачката и Галена се хванаха за гушите – gp-gallery.com

Войната в Пайнер започва да завзема все по-големи и заплашителни размери. Този път за гушите се хванаха фолк певицата Мария и колежката й Галена, а поводът разбира се, са предстоящите Награди на Планета, пише столичен всекидневник.

Мара е доста ощетена откъм призове за втора поредна година. И докато миналата година миньончето прие поражението с разбиране – все пак тъкмо се бе върнала на сцената, то тази година ще хвърчат глави.

Силиконката е категорична, че заслужава награда повече от всички, а най-голямата й конкурентка Галена е въздух под налягане. „Категорична съм, че пея най-хубавите песни у нас на Кости. Всичко негово първо прослушвам аз, след което му казвам дали ще работим по проекта, или не. Няма Галена, няма Андреа. Аз съм №1 за него“, обяви Отварачката в интервю.

Битката за хитовете на Кости винаги се е водела между нея и Галена, тъй като и двете са на абонамент за нови парчета при музиканта. Оказва се обаче, че благодарение на семейните финансови инжекции Гущерова успява първа да вземе демозаписите и само ако не й харесат, да бъдат предложени на колежката й като второ качество музика.

За това, разбира се, Галена досега нямаше никаква представа. Говори се, че след като го разбрала, не била на себе си от яд. „За каква се мисли Отварачката? Не се ли вижда, че за нищо не става?“, беснеела смядовката.

Паралелно Галена води война и с друга своя колежка – Преслава. Двете водят тиха, но безскрупулна битка за приза Певица на годината. Все пак, най-реални шансове до момента има Галена, която е номинирана за цели 12 категории.

loading…