Categories
Без категория

Влади Въргала направи шокиращо разкритие пред Зорница

По всяка вероятност бракът между Въргала и Силвия ще се разпадне.

Закъсалият финансово филмов продуцент и актьор направи шокиращо самопризнание пред една от най-близките си „приятелки“ в Къщата на ВИП Брадър. Той сподели, че бракът му със Силвия е започнал да се разпада много преди да ипотекира апартамента си. Причините, поради които са се влошили отношенията между двамата са били свързани с мимолетните връзки на Влади Въргала.

Той направи и още едно шокиращо изказване. Според него в живота трябва да избереш едно от двете, върху което да се концентрираш – семейството или работата. Въргала сподели, че обожава работата си и ако бракът му със Силвия се разпадне, ще си вземе куфарите и ще замине за Англия.

Зорница се почувства неудобно от думите на Въргала и се опита да смените темата на разговора. Въпреки това известния комик продължи със словоизявленията си, които вероятно ще унищожат и последната му възможност да се завърне при семейството си. По всичко изглежда обаче, че на Въргала не му пука особено за това и може би той самия не иска да се връща при жена си.

Остави твоят коментар

коментар(и)