Categories
Без категория

ВИП Брадър пусна ток по съквартирантите заради Елена Кучкова

Плеймейтката се изложи пред останалите съквартиранти с ниската си обща култура.

Съквартирантите усетиха на няколко пъти какво е да те „удари тока“. Причината, поради която Жени, Тачо, Влади Въргала, Камелия Воче, Кали и всички останали бяха разтресени от електрическите вълни беше специална мисия на ВИП Брадър.

По-рано през деня всички съквартиранти бяха преоблечени в специални усмирителни ризи, тъй като Тачо и Жени саботираха „терапията“ при Людмила Захажаева и по този начин обрекоха съквартирантите си на минимален бюджет и мизерия. Големият брат обаче, се оказа в добро настроение и даде втори шанс на своите „гости“. Той проведе специална игра, в която трима от съквартирантите трябваше да докажат своите знания и да отговарят на въпроси от учебниците от първи до четвърти клас.

Условието на играта беше следното – на всеки пет верни отговора съквартирантите получаваха по една бутилка бира, а на всеки десет по една бутилка вино. На всеки грешен отговор обаче, ВИП Брадър щеше да пуска ток на съквартирантите. Първи на стола се яви Ели Кучкова, която впрочем е завършила Висше със специалност икономика. Тя обаче, се провали на доста от въпросите и успя да спечели само една бира. След нея седнаха Тачо и Wosh MC, които се представиха значително по-добре и донесоха няколко бутилки бира и вино.

коментар(и)