Categories
Без категория

Виктор Николаев се изгаври с БСП! Смях на парцали! – gp-gallery.com

„БСП търси своята си Гошка”, това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев при дискусия за случващото се в БСП. Духовете бяха разбунени около номинациите за кандидат-президент на левицата.Стефан Данаилов заяви, че има вътрешен натиск Манолова да е кандидат, но Манолова отвърна в стил „това е инсинуация“. По скандала Николаев визира спечелилата от лотария в Испания българка.

Късно ми е да сменям професията, за политиките в България все дъвчем едно и също и е гнусно. Това заяви по темата със скандала „Стефан Данаилов – Мая Манолова“ политологът Татяна Буруджиева, която беше депутат от БСП в 42-рото Народно събрание.

Друг бивш депутат на БСП – Антон Кутев, разкритикува бавната работа на БСП за изборите. Трябваше преди месеци да бъде подкрепен генерал Румен Радев и да убедим избирателите си в правотата ни, каза той. Според него за столетницата е добре да се говори, тъй като преди месеци тя е била напълно забравена. Дори и един гнусен СМС може да доведе до плюсове. Буруджиева обаче каза, че не вярва в такова твърдение.

Източник: БЛИЦ