Categories
Без категория

Виж кои са номинирани за изгонване от Къщата на ВИП Брадър

Камелия Воче, Влади Въргала, Зорница, Wosh MC са сред номинираните.

Вчера се проведоха поредните номинации за изгонване от най-известната къща в България. За разлика от предишните епизоди обаче, тези бяха проведени по „традиционния начин“ – скрити и в изповедалнята. Както често се случва и Ники Кънчев много обича да казва „не всичко е така, както изглежда“ и този път ВИП Брадър поднесе изненада на своите съквартиранти. Той ги събра в хола пред телевизора и излъчи номинациите на всеки един от тях. Това доведе до много скандали и вкара допълнително напрежение в Къщата.

Най-много номинации събра Албена Вулева, която се присъедини към вече номинирания Wosh MC. Той получи служебна номинация, тъй като неговия отбор загуби номинационната игра и наказанието за капитана е да бъде номиниран за изгонване. Останалите номинирани са Камелия Воче, Влади Въргала и Зорница Линдарева.

Конфликтът между Тачо и Людмила нараства неизмеримо. Двамата ежедневно се дразнят по един или друг начин, а съпругът на Жени Калканджиева стигна до крайности. Той реагира като типичен хлапак на поредните хапливи думи на Людмила. За да си отмъсти Тачо взе едно от изпражненията на Исай и го размаза в леглото на Вулеви. Те обаче, реагираха спокойно, но това не означава, че са се примирили. Със сигурност в следващите дни ще поднесат своето отмъщение на Тачо!

коментар(и)