Categories
Без категория

Вижте коя е най-красивата абитурентка за 2015 година!

Мина Попова спечели призът на конкруса, който се проведе в Плаза.

В началото на седмицата се проведе конкурс за най-красива абитурентка на 2015 година в столичното заведение „Плаза“. Участие в него взеха близо 15-20 участнички, които изумиха посетителите на дискотеката с невероятната си визия и чар. С тях трябваше да пленят публиката и журито.

Короната отиде в 18-годишната шахматистка Мина Попова, която беше определена за Мис Абитуриентка България 2015. Финалът е бил повече от оспорван, но в крайна сметка призът е отишъл в нейните ръце. Впоследствие се оказа, че госпожица Попова не само е невероятно красива, но и изключително умна. Когато е била на 10-годишна възраст тя печели олимпиада по шах в италианския град Реджо Емилия.

Мина разкрива, че от малка играех шах по столичните градинки и интересен факт е, че неин треньор е учителят на Веселин Топалов Стефан Стойнов. Тя добавя, че, когато е била малка е играла срещу далеч по-възрастни от нея чичковци, които са я черпели сладолед всеки път, когато загубят от нея. През смях добавя, че и се е случвало да изяде над 10 сладоледа на ден.