Categories
Без категория

Вижте какви ги върши Божинов на Слънчев бряг

Футболистът откри сезона. Присъства на откриването на Бедруум.

Футболистът се впусна в нощният маратон на Слънчев бряг, за да присъства на откриването на летният сезон. Валери Божинов прекара две нощувки по българското черноморие, за да присъства на откриването на тузарската дискотека „Бедруум“. Запознати твърдят, че нападателят е отскочил и до The One, която откри един ден по-рано от конкурентното заведение.

Божинов не си губи времето като ерген и свидетели разказват, че се е забил с пищна брюнетка в едно от кафенетата на плажа. Бившият национал се е опитал да привлече вниманието й по възможно най-селският начин – чрез подсвиркване. Впоследствие е отишъл при нея и двамата са си поговорили около 10-15 минутки. Най-вероятно са си разменили телефоните, тъй като въпросното момиче е останало видимо доволно от вниманието на звездата.

Присъствали на откриването на „Бедруум“ разкриват, че Божинов е бил неузнаваемо кротък във въпросната нощ, а женска компания е липсвала. На следващият ден пък е бил засечен отново на плажа в компанията на бившият вратар на Левски Георги Петков.