Categories
Без категория

Вижте в какъв палат живее Джуджи! Мебелите са африкански и струват стотици хиляди левове!

Малцина са хората, които знаят в какъв палат живее русокосата Джуджи, която партнира на Гала в „На кафе“. Блондинката се простира в имение за над 2 милиона лева в Бояна и пред свои приятелки споделя, че работи само за удоволствие. Тя обитава това жилище от 15 години заедно със своя съпруг Боби. През годините те не спират да реновират дома си и го обзавеждат с скъпи мебели от чужбина.

Последният козметичен ремонт, който са направили е бил с мебели от Африка. Преди това Джуджи е била на гости на Лора Видинлиева в Кейптаун, където се е вдъхновила за нестандартното обзавеждане. Заедно със своята лична дизайнерка Деляна са обиколили всички мебелни магазини в Африка и са избрали подходящите мебели за дома й. След няколко месеца те пристигнали при нея със специална корабна доставка.

Не е ясно с какво се занимава мъжът й и откъде тяхното семейство е успяло да натрупа подобно благосъстояние. Преди няколко дни се появи информация, че блондинката харчи по над 10 хиляди лева за дрехи и обуки на месец.