Categories
Без категория

Вече всички съквартиранти мразят Албена Вулева

Съквартирантите ненавиждат Албена Вулева.

Не е тайна, че още преди влизането на Албена Вулева в Къщата на Вип Брадър тя беше недолюбвана от своите съквартиранти. Причината е пределно ясна – голяма част от тях бяха оплюти по скандален начин в култовото предаване „Сигнално жълто“. С течение на времето обаче, Вулева успя да се причисли към тях и дори завърза добри контакти с някои от тях. Нещата обаче, тотално се преобърнаха с влизането на майка й Людмила.

Двете се обединиха и се превърнаха в един от катализаторите на настроенията в Къщата. Въпреки че неведнъж влизаха в скандали с Камелия Воче, Кали, Тачо и всички останали съквартиранти, те имаха своите симпатизанти. Това бяха Wosh MC и Наско Месечков. Двамата обаче, постепенно се отдръпнаха от Вулеви.

Рапърът дори имаше някакви чувства към Вулева, които разкри в изповедалнята на ВИП Брадър. Разбира се, че продуцентите не пропуснаха да направят поредната интрига и излъчиха материала пред всички останали съквартиранти. Албена Вулева не откликна по никакъв начин на чувствата на Wosh, което видимо го нарани и той също започна да страни от тях.

Въпреки всичко към момента Вулева се очертава като основен фаворит на зрителите за спечелването на играта!

коментар(и)